Over MamaWolfje

Ik ben zelf een bewust alleenstaande moeder

Mijn achtergrond

Vroeger was ik altijd al aan het tekenen en knutselen. Ik denk ook door mijn taalontwikkelingsstoornis heb ik me altijd gericht op het visuele en heb daar mijn kracht van gemaakt.

Ik heb een creatieve studie gedaan waar ik veel met mijn handen bezig was. Ook vormgeven was 1 van de vakken en die is altijd blijven hangen. Ik pakte elke mogelijkheid om voor mezelf of een ander iets te vormgeven. Ik ben blij dat ik nu die opgedane kennis op deze manier kan gebruiken. Een eigen product waar ik zelf ook veel aan heb gehad.

Naast MamaWolfje werk ik nog in het onderwijs met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Daar gebruik ik mijn creativiteit ook door zoveel mogelijk visueel te maken voor hen.

Petra

Hoe het begon

In 2019 ben ik het traject gestart om alleenstaande mama te worden. Er was alleen geen invulboek te vinden zonder wij, papa en/of partner. Ook minste ik een plek om iets over de donor te schrijven. Daarom ben ik zelf een invulboek gaan maken. Ik kreeg veel reacties van andere vrouwen dat ze ook zo’n invulboek zouden willen. Daarom ben ik een invulboek gaan vormgeven voor single vrouwen met een kinderwens.

De naam

Mamawolfje is ontstaan door mijn kinderwens. Maar ook omdat ik de kijk van kinderen op de wereld zo inspirerend vind. Daarom vond ik het een mooi idee om mijn zoontje te verwerken in de naam.
De betekenis van de naam van mijn zoontje is WOLF. Dus dat maakt mij MamaWolfje!

Wie zijn wij?

Ik ben Petra en dit is mijn zoontje. Hij is een heerlijk actief mannetje. Ik geniet elke dag van hem. Van hoe hij de wereld ziet tot die heerlijke knuffel.

Benieuwd naar het boek?

Instagram

Op de hoogte blijven van MamaWolfje? Volg mij dan op instagram!

Shop

Benieuwd naar het invulboek? Neem dan een kijkje in de shop!

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of tips? Laat mij dat dan weten!